Welkom bij

Schenkers
Gerecht cafe Williams Apeldoorn

Welkom voor ...

Als je Schenkers binnenstapt, proef je direct de gezellige sfeer, Je bent welkom, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe gaat. Hier is ruimte voor een gesprekje als je iets op je hart hebt.
Schenkers is een koffietent in de binnenstad, maar ook ideaal als tweede huiskamer, om met vrienden bij elkaar te komen. Voel je vrij om een laptop mee te nemen om te werken of studeren op één van de flexplekken.
Feestje vieren? Dat kan! Je kunt bij Schenkers je verjaardag vieren, een borrel organiseren of zelfs je bruiloft houden. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer dan alleen een kopje koffie

Ben je in het centrum aan het winkelen en zoek je een adresje voor goede koffie? Bezoek dan Schenkers! Een gezellige zaak, waar je met een warm gevoel weer weggaat. Hier krijg je niet alleen koffie, maar ook aandacht.
Liever een sapje, thee of een (alcoholvrije) cocktail? Geen probleem! En zit je lekker? Blijf dan hangen voor de lunch. Aan iedereen is gedacht: of je nou vegan eet of glutenvrij. Of je wilt borrelen of zin hebt in een broodje hamburger of een ontbijt.

Tip!

Schenkers is als een tweede huiskamer waar je je feest, borrel of bijeenkomst kunt houden.

Team Café Schenkers Apeldoorn
Terras Café Schenkers Apeldoorn

© Stichting Williams - Webontwerp De Webteur - JKey Photography